Moartea lui Igor Ţurcan i-a şocat pe colegii săi VEZI AICI REACŢIILE

Embed:

Membrii biroului executiv ale Federaţiei moldoveneşti de tenis se vor întruni mâine, 8 iunie, într-o şedinţă de urgenţă, pentru a alege preşedintele interimar al forului, după ce Igor Ţurcan a decedat în urma unei explozii. Aceştia vor stabili şi data când vor avea noi alegeri pentru postul de preşedinte al federaţiei de profil.

Moartea preşedintelui Federaţiei Moldoveneşti de tenis, Igor Ţurcan, a şocat colegii acestuia din cadrul instituţiei.

"Am aflat şi... n-am cuvinte. Nu m-am aşteptat la asta. Mai ales că domnul a lucrat un an şi a făcut foarte multe pentru tenisul din Moldova",  a declarat Sergiu Climov, directorul Şcolii specializate de tenis din Chişinău.

Igor Ţurcan a murit în urma exploziei care s-a produs lângă sediul Federaţiei de Tenis. Martori au fost chiar colegii preşedintelui forului de tenis.

"Eu nu cred că are treabă cu tenisul. Cred că ceva cu bussines-ul domnului Ţurcan. Cu ce s-a ocupat nu ştiu. Noi vorbeam doar de tenis cu dumnealui",a comentat Sergiu Climov.

Miercuri, la sediul federaţiei, va avea loc şedinţa biroului executiv. La această adunare se vor lua decizii privind desemnarea preşedintelui interimar, stabilirea unei date când vor avea loc noi alegeri şi se va discuta despre viitorii posibili sponsori.

Conform unor declaraţii ale persoanelor din cadrul Federaţiei moldoveneşti de tenis, Igor Ţurcan a fost singurul sponsor oficial al acestei organizaţii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu