DUBLU OMOR la Ialoveni! Doi concubini, găsiţi fără suflare în locuri diferite

Embed:

Dublu omor, învăluit de mister, la Ialoveni. Un bărbat în vârstă de 52 de ani și o femeie de 56 de ani, care trăiau în concubinaj, au fost găsiți fără suflare în locuri diferite.

Corpul bărbatului a fost descoperit de vecini în locuința sa, iar cel al femeii a - într-o vie de la marginea satului Găureni. Potrivit poliţiei, ambele victime aveau răni grave în regiunea capului.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit în data de 30 septembrie, iar a doua zi vecinii au dat peste cel al concubinei sale.

Iniţial, poliţia o suspecta pe femeie, ca ulterior să constate că aceasta zăcea moartă într-o vie, la un km depărtare de casă. În ambele cazuri, moartea a fost provocată de lovituri în cap.

Poliţia nu are niciun suspect, dar presupune că infractorul este același în ambele cazuri.

"În jurul orei 15:00 a parvenit informaţia referitor la faptul că în localitatea Găureni, de către un vecin a fost depistat cadavrul unui bărbat cu semne de moarte violentă. Ulterior, la data de 1 octombrie, în lanul de viţă de vie a fost depistat cadavrul unei doamne. S-a stabilit că persoana decedată este concubina bărbatului", a precizat inspectorul de poliţie IP Ialoveni, Pavel Damaschin. 

Rudele nu-și pot închipui cine ar fi putut comite o astfel de faptă îngrozitoare:

"Nu a fost familie rea. Au fost lucrători. Ea tot timpul era veselă, nu era femeie că să stea aşa posomorâtă sau ceva. Ea, ce nu avea, era veselă".

Vecinii spun că victimele erau de treabă, nu aveau duşmani și că nu au auzit nimic suspect:

"La ora şapte m-am despărţit de ea aici la poartă şi eu mai mult n-am auzit nimic, nu am văzut". 

"Sincer să vă spun, m-a şocat cazul acesta, ceva ieşit din comun. Eu cred că deja e bagată frica. Pe timp de noapte nici n-o să putem circula pe drum".

Dacă vor fi prinși, autorii crimei riscă de la 20 de ani de închisoare sau chiar detenţie pe viaţă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu