MIZERIE și GUNOI pe o stradă din Capitală. Locuitorii ÎNSPĂIMÂNTAȚI și de câinii vagabonzi (VIDEO)

Embed:

Imagini dezolante pe strada Bulboaca din sectorul Ciocana al Capitalei. Locuitorii din zonă susțin că strada arată dezastruos și plină cu gunoi. Acești sunt nevoiți să meargă zilnic pe acolo pentru că nu au altă soluție.

Un vizitator al site-ului PUBLIKA.MD ne-a expediat un mesaj și ne-a cerut ajutorul: 

"Venim cu o rugăminte să ne ajutați să rezolvam această situație! Această mizerie se afla pe strada Bulboaca din Capitală. Pe acest drum în fiecare dimineță și seară merg copii spre gradiniță și oamenii la serviciu. Este de ani de zile neîngrijit. Cum e posibil să nu fie văzut de cei de la Spații Verzi? Se plimbă câinii dezlegați care sar la copii, mergem cu frică pe acest drum. Se curăță scuarul nou de la Maria Drăgan în fiecare dimineță de angajații de la Spații Verzi oare este așa greu să ajungă și pe acest drum?"

Asociația de gospodărie a Spațiilor Verzi nu a răspuns la telefon pentru a comenta situația.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00. 

loading...

Lasă un comentariu