Miza este URIAŞĂ! Ce câştigă Milsami Orhei dacă câştigă meciul din returul play-off-ului Ligii Europei

Embed:

Milsami Orhei va juca în această seară cel mai important meci din istoria clubului. Campioana Moldovei se va duela cu Saint-Etienne în returul play-off-ului Ligii Europei. Miza meciului este una mare, grupele Ligii Europei şi primă de 2,4 milioane de euro din partea UEFA.

Milsami s-a cazat într-un hotel de patru stele într-o zonă liniștită a orașului Saint-Etienne, iar stadionul Geoffrey Guichard este situat la 30 de minute distanță. Aseară, jucătorii echipei din Orhei au susținut antrenamentul oficial pe arena care va găzdui patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2016.

"Noi înțelegem că va fi greu din toate punctele de vedere. În primul rând pentru că jucăm în deplasare pe un stadion de 40 de mii. Noi avem nevoie de un gol, ca să avem șanse mai departe, dar cred că dacă voi spune că vom presa tot meciul, cred că veți râde toți", a spus antrenorul Milsami, Iurie Osipenco.

Vedetă la conferința de presă dinaintea partidei a fost marocanul Adil Rhaili. Acesta este singurul jucător din lotul lui Milsami care știe limba franceză și a declarat că îi place fotbalul din Hexagon.

"Eu sunt un fan al echipei Saint-Etienne, dar doar între ghilimele. Am aici prieteni care joacă la această echipă și îmi place campionatul francez. Nu simpatizez doar Saint-Etienne, îmi mai plac Olympique Lyon, PSG. Este un campionat bun. Trebuie să jucăm bine în defensivă și vom încerca să marcăm un gol. Dacă vom marca în prima repriză va fi bine pentru noi, pentru că Saint-Etienne nu va juca defensiv și va încerca să ne învingă cu un scor mare", a declarat fundaşul Milsami, Adil Rhaili.

Miza meciului dintre Saint-Etienne și Milsami este una uriașă, în special pentru gruparea din Moldova. Dacă va elimina echipa franceză, Milsami va încasa 2,4 milioane de euro de la UEFA, iar șefii clubului din Orhei au decis ca jumătate din această sumă să revină jucătorilor şi staff-ului tehnic, un record pentru fotbalul autohton.

Partida din această seară va începe la ora 20:30.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu