Miturile sexuale şi diferenţele dintre bărbaţi şi femei

Femeile sunt de pe Venus, bărbaţii de pe Marte. Femeile folosesc sexul pentru a construi o relaţie, bărbaţii folosesc relaţiile pentru a face sex. Femeile îşi doresc parteneri serioşi, bărbaţii îşi doresc un singur lucru. Toţi au auzit astfel de mituri, care scot în evidenţă trăsături ale celor două sexe. Însă multe dintre ele sunt doar născociri, în timp ce altele îşi au obârşia în adevăruri mai mult sau mai puţin incontestabile, scrie Unica.ro.

Un studiu recent asupra diferenţelor sexuale dintre bărbaţi şi femei schimbă complet viziunea umanităţii asupra realităţilor în acest sens.

Sexul hetero

Miturile sociale ne spun că bărbaţii sunt veşnic doritori de a sări cât mai repede în pat alături de orice femeie care le spune da, în timp ce femeile sunt mai grijulii şi îşi aleg partenerii cu maximă precauţie. Ca rezultat, ar trebui să avem o mulţime de bărbati care să se laude cu aventuri peste aventuri, însă în realitate nu e deloc aşa.

Diferenţele dintre sexe sunt ce-i drept vizibile în adolescenţă şi în anii 20 de viaţă, dar, pe măsura ce oamenii se maturizează, aceste diferenţe încep să dispară. Datele statistice arată că în medie, bărbaţii şi femeile maturi se laudă cu aceeaşi „cantitate" de sex, fără discriminare. Cu alte cuvinte, şi femeile au aventuri şi relaţii intime la fel ca şi bărbaţii. Astfel, nu se poate afirma că unul dintre sexe este mai aventurier, iar celălalt mai pragmatic.

Sexul oral

Începând cu cel de-Al Doilea Război Mondial şi până în anii 1960, sexul oral a reprezentat o adevărată frontieră. Astăzi, însă, el a devenit atât de comun încât puţini mai strâmbă din nas atunci când vine vorba despre această formă de a face sex. Statisticile ne ajută şi ele, mai ales în ceea ce priveşte diferenţele dintre femei şi bărbaţi care, nici din acest punct de vedere nu sunt foarte mari. Potrivit cercetătorilor americani, 73% din femei se „laudă” cu astfel de atenţii din partea partenerilor lor, în timp ce procentul de bărbaţi care practică în mod constant sexul oral oral este de 79%

Continuarea articolului pe Unica.ro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu