Mitt Romney, hotărât să-l învingă pe Barack Obama în alegeri

Embed:

Mitt Romney, potenţialul candidat din partea republicanilor, este hotărât să îl învingă pe Barack Obama în alegeri. Declaraţiile au fost făcute de oficial noaptea trecută după căştigarea alegerilor primare în alte cinci state americane.

"După 43 de primare şi adunări electorale, multe zile lungi şi şi tot atâtea nopţi, pot spune cu încredere şi recunoştinţă că mi-aţi oferit o mare onoare şi o responsabilitate solemnă. Împreună vom câştiga pe 6 noiembrie", a precizat Mitt Romney.

"Mai rezistaţi puţin, o nouă Americă începe din această noapte", a declarat oficialul republican la întâlnirea cu susţinătorii. Romney l-a criticat pe actualul lider de la Casa Albă care, potrivit lui, nu şi-ar fi onorat promisiunile făcute în cadrul alegerilor din 2008.

Conform estimărilor provizorii prezentate de mass media americană, Mitt Romney a căştigat primarele din New York, Delaware, Connecticut, Pennsylvania şi Rhode Island. Aceasta înseamnă că a acumult până acum 695 de delagaţi din cei 1.144 câţi sunt necesari pentru a fi învestit.

Ca să fie nominalizat drept candidat oficial al republicanilor pentru prezidenţialele din toamnă, Romney va trebui să aştepte Convenţia Naţională a partidului de la sfârşitul lunii august.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu