Mitropolitul Vladimir, decorat cu o medalie comemorativă de către Ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova

Înaltpresfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, a primit în vizită la Reședința Mitropolitană din Chișinău pe Ambasadorul Republicii Belarus în Republica Moldova, Serghei Ciciuk.

În cadrul discuțiilor, Ambasadorul Republicii Belarus a mulțumit Întâistătătorului BOM pentru primire, subliniind faptul că se bucură de conlucrarea fructuoasă din ultimii ani în domeniul social și filantropic dintre Direcția mitropolitană și Ambasada statului Belarus la Chișinău.

În cadrul întâlnirii, Serghei Ciciuk a oferit medalia comemorativă „75 ani de la eliberarea Belorusiei de sub ocupația fascistă” ÎPS Vladimir şi Episcopilor vicari mitropolitani.

La rândul său, Mitropolitul Vladimir l-a decorat pe Serghei Ciciuk cu ordinul mitropolitan „Meritul bisericesc”, pentru implicarea activă și susținerea proiectelor sociale și de caritate a Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Ambasadorul Republicii Belarus a mulţumit Mitropolitului pentru înalta apreciere, menţionând că Mitropolia Moldovei rămâne a fi o instituție ce se bucură de aprecierea deosebită a Ambasadei Republicii Belarus de la Chișinău.

loading...

Lasă un comentariu