Miting la Parlament: 10.000 de oameni cer stabilitate politică, NU anticipate (FOTO)

Embed:

(UPDATE 18:04) Oamenii veniţi la mitingul pentru stabilitate politică scandează: "pentru viitor, pentru popor", "noi suntem poporul", dar şi "pentru PDM".

(UPDATE 18:00) "Vrem stabilitate, nu anticipate, nu haos, nu vrem ca Năstase să fie "ţari" în Moldova. Vrem ca oameni să trăiască mai bine şi ușor. Domnul Năstase e un trădător şi un fricos", a spus un venit la miting.

(UPDATE 17:58) Suntem nemulțumiți pentru că trei luni deputații din ACUM nu fac nimic, sunt gata să vândă Moldova în stânga și dreapta. A plouat, e dezastru, ei vor funcții. Vrem să lucreze așa cum a lucrat până acum PDM, de asta am venit, pentru stabilitate în țară.

(UPDATE 17:55) "Noi vrem un Guvern stabil, Un Parlament stabil, nu vrem anticipate, nu vrem război, nu vrem partide pe diferite baricade, vrem stabilitate", a explicat un manifestant.

(UPDATE 17:48) Parlamentul e înconjurat de oameni care condamnă criza politica generată de PAS şi PPDA şi le cer formațiunilor implicate în dialog să găsească o soluție de asigurare a stabilității în ţară.

(UPDATE 17:45) "Dorim ca tinerii să aibă locuri de muncă, să nu plece peste hotare, vrem să suţinem tineretul", a precizat un alt manifestant.

(UPDATE 17:44) "Suntem aici să susţinem PDM şi proiectele bune care au început. Vrem stabilitate în ţară. Maia Sandu şi Andrei Năstase sunt nişte hoţi şi vrem să plece afară din politică", a spus un om venit la miting.

(UPDATE 17:42) Protestatar: Noi am venit aici, vrem ca cei aleși să lucreze pentru popor, să nu-şi aleagă funcții, dar noi să avem probleme financiare, familiare. Ei vor să hotărască dar noi nu vrem ca cineva din afara țării să ne hotărască soarta țării. El știe, Andrei Năstase, că nu este dorit de popor. Nu am venit să ne batem, dar să vorbim și să ne audă.

(UPDATE 17:40Manifestanții scandează "Nu anticipate, vrem stabilitate". Oamenii fluieră şi poartă pancarte pe care scrie "Maia și Andrei, Moldova nu crede lacrimilor!", "Maia și Andrei, obsedați de funcții".

(UPDATE 17:28) Protestatarii strigă noi suntem poporul, jos trădătorul.

(UPDATE 17:15) Oamenii au venit cu mesaje de susţinere a Partidului Democrat din Moldova: "PDM este partidul poporului".

(UPDATE 17:14) Năstase este ascuns în spatele a zeci de mascaţi şi face live-uri pe Facebook în care critică miile de oameni adunați din toată țara să ceară stabilitate politică.

(UPDATE 17:10) Poliţia este prezentă la miting şi asigură ordinea publică. 

(UPDATE 17:05) "10 mii de oameni din toată țara au venit la Parlament să ceară deputaților să pună capăt crizei politice, să nu mai împartă funcțiile, ci să se gândească la cetățenii acestei țări care așteaptă drumuri bune, apeducte, salarii și pensii bune etc. NU anticipate! DA stabilitate", a scris preşedintele tineretului democrat din Moldova, Alexandru Cauia, într-o postare pe facebook.

(UPDATE 17:02) "Maia Sandu şi Andrei, trădătorii naţiei", scandează oamenii veniţi la Parlament.

(16:57) Oamenii participă la un miting în susținerea stabilității și împotriva alegerilor parlamentare anticipate.

Cei prezenţi la eveniment condamnă criza politică generată de PAS şi PPDA şi cer formaţiunilor implicate în dialog să găsească o soluţie de asigurare a stabilităţii în ţară, continuarea proiectelor sociale şi economice.

Oamenii au venit cu pancarte pe care au mesaje precum: "Vrem stabilitate, nu anticipate".

Iniţial oaamenii s-au adunat la cinematograful Gaudeamus, dar şi în faţa Academiei de Științe, apoi au pornit la pas spre Parlament.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu