Miting la Bucureşti în favoarea unirii Moldovei cu România. Revendicările înaintate lui Iohannis

Embed:

Susţinătorii unirii Republicii Moldova cu România au protestat aseară în faţa Palatului Cotroceni de la Bucureşti. Peste 100 de tineri au scandat mesaje unioniste şi au purtat pancarte cu mesaje critice la adresa preşedintelui român, Klaus Iohannis. Manifestaţia a fost organizat de Platforma Unionistă "Acțiunea 2012", condusă de George Simion. 

Unii manifestanţi au adus cu ei scaune pentru a-i aminti preşedintelui Klaus Iohannis că, în iulie 2015, tinerii care au venit în marş de la Chişinău pentru a cere unirea, au fost invitaţi să se aşeze pe jos în Palatul Controceni.

"Mitinguri s-au făcut la Chişinău. Ultimul mare miting pentru unire la Chişinău a strâns 30 de mii de oameni. E nevoie ca toţi acei 30 de mii de oameni să vină în faţa palatului de la Cotroceni ca să ne audă preşedintele? Nu cred", a spus George Simion. 

Un protest a fost organizat de Platforma Unionistă "Acțiunea 2012" Bucureşti şi la sfârşitul săptămânii trecute. George Simion a declarat atunci că Republica Moldova poate obţine stabilitate, bunăstare şi integrare europeană doar alături de România.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu