Mită poliţiei: O maşină marca Audi şi 4.000 de euro AFLĂ PENTRU CE

O maşină marca Audi şi 4.000 de euro, acestea sunt „darurile” unor femei propuse poliţiei pentru a muşumaliza un caz în care sunt implicate.

Este vorba despre soţia şi mama unui bărbat care, la finele lunii septembrie a fost reţinut de poliţie pentru că ar fi exploatat peste 150 de persoane la munci agricole în nordul ţării.

Femeile au decis să rezolve cazul fără instanţa de judecată. Astfel, pentru eliberarea principalului suspect şi ca să nu fie înregistrate noi plângeri din partea eventualelor victime, femeile au garantat poliţiştilor că le vor oferi 4.000 de euro şi un Audi.

Oamenii legii, însă, au sesizat Centrul anticorupție care, împreună cu ofițerii  Comisariatului general de poliție, a organizat un flagrant.  Femeile au fost reţinute vineri seara, de către ofiţerii Centrului anticorupţie în timp ce încercau să ofere poliţiştilor prima tranşă, în sumă de 500 de euro.

Dacă femeile vor fi găsite vinovate, acestea riscă închisoare de la 6 la 12 ani şi amendă în mărime de la 20.000 până la 60.000 lei.

Menţionăm că la sfârşitul lunii septembrie poliţia a depistat un cuplu care exploata persoane la munci agricole în raioanele de nord ale ţării, Edineţ şi Briceni. În rezultatul investigaţiilor, s-a constatat că mai mult de 150 de moldoveni, printre care şi minori, au nimerit în plasa grupării criminale care activa mai mult de 4 ani.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu