Misterul avionului dispărut. Un expert e convins că a găsit epava aeronavei MH370

Expertul în tehnologie care susține că a găsit epava avionului Malaysia Airlines MH370, dispărut fără urmă în martie 2014, a ajuns în capitala Cambodgiei, Phnom Penh, și vrea să intre în junglă, acolo unde spune că a descoperit rămășițele aeronavei, scrie digi24.ro.

Ian Wilson, un producător video britanic, împreună cu fratele său, va încerca să ajungă în punctul găsit pe Google Maps, unde este convins că s-ar afla epava zborului MH370.

Căutările oficiale ale epavei au fost încheiate cu un eșec, după ce autoritățile nu au reușit să găsească decât câteva bucăți care ar aparține Boeing-ului 777 dispărut în 2014 cu 227 de pasageri la bord și 12 membri ai echipajului. Avionul decolase din Kuala Lumpur spre Beijing, însă nu a mai ajuns la destinație. Dispariția sa a declanșat cea mai mare operațiune de căutări din istorie, însă misterul a rămas nedezlegat.

Locul în care Ian Wilson crede că s-ar afla epava avionului este într-o junglă, lângă Cascadele Chrok La Eang, un popular obiectiv turistic.

Oficial, autoritățile nu știu ce s-a întâmplat cu avionul. Un raport de 1.500 de pagini, dat publicității în data de 30 iulie, nu a ajuns la nicio concluzie în privința locului unde s-ar putea afla epava aeronavei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu