Misterul asasinării lui Mihail Krug, elucidat după 17 ani

Embed:

După 17 ani a fost elucidat misterul asasinării lui Mihail Krug, supranumit regele şansonului rusesc. Unul dintre membrii grupării "Tverskie Volki", Alexandr Agheev, condamnat pe viaţă pentru comiterea unei crime, a recunoscut că a participat la omorul cântăreţului.

Potrivit lui Agheev, în data de 30 iunie 2002, el şi un complice de-al său au mers acasă la Krug, înainte de miezul nopţii, fiind siguri că în casă nu se află nimeni. Scopul lor era să fure obiecte de valoare.

Spre surprinderea hoţilor, proprietarii s-au întors mai devreme decât se aşteptau. Când soţia lui Krug a intrat în casă, ea l-a observat pe Alexandr Agheev purtând o mască pe faţă, în timp ce al doilea suspect ţinea o armă în mână. Femeia a ţipat şi a reuşit să fugă. Hoţii însă şi l-au împuşcat pe Mihail Krug, după care au părăsit locul crimei.

Interpretul rus a murit la spital din cauza rănilor suportate. 

Krug a scris şi a cântat despre stările emoţionale ale deţinuţilor şi simbolistica tatuajelor lor. La compunerea cântecelor, el a folosit şi un dicționar realizat de NKVD cu argourile lumii interlope.

Lasă un comentariu