"Miss Brazilia", în beciurile de la Mileştii Mici. MESAJUL transmis moldovenilor (FOTOREPORT)

Embed:

După ce au vizitat un centru de plasament pentru copii din Capitală, Miss Brazilia 2015 împreună cu celelalte modele au mers la Mileştii Mici, unde au degustat din vinurile moldoveneşti.

"Sunt foarte impresionată. Este superb. Îmi place vinul, dar niciodată nu am fost într-o vinărie atât de mare şi frumoasă", a spus participanta la Miss Brazilia 2015, Julia Horta.

"Dimensiunile acestui beci sunt impresionante. Aici sunt multe vinuri, iar unele sunt foarte vechi. Este extraordinar", a menţionat modelul Nathalia Martines.

Fetele au fost impresionate şi de mâncarea tradiţională moldovenească.

"Mi-au plăcut foarte mult sarmalele. - Dar vinul? Cum a fost vinul? - Foarte bun. Sunt foarte fericită că pot să iau vin cu mine", a declarat Miss Brazilia 2015 Catharina Choi.

"Nici nu am cuvinte să exprim cât de gustos a fost totul. Este extraordinar. Este cel mai bun din lume. Acest vin este special pentru mine. Am primit acest cadou şi îl voi duce în Brazilia. Este foarte important pentru mine şi pentru familia mea", a conchis modelul Paula Gomez.

Frumoasele brazilience au adus şi un omagiu domnitorului Ştefan cel Mare şi Sfânt. Ele au depus flori la monumentul din centrul Capitalei, iar designerul Olga Blanc le-a povestit despre importanţa marelui voievod.

La final, fetele au transmis un mesaj tuturor moldovenilor.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu