MISIUNE ÎNDEPLINITĂ: Salvatorii au încheiat lucrările de intervenţie la blocul afectat de explozie

Embed:

După cinci zile, salvatorii au încheiat lucrările de intervenţie la blocul afectat de explozie. Angajaţii IGSU au scos de sub ruine o parte din lucrurile care aparţin sinistraţilor. În prezent se desfăşoară lucrări de reparaţie şi consolidare a scării blocului.

Acţiunile de evacuare a plăcilor din beton din clădirea afectată au început acum cinci zile şi s-au încheiat aseară. În acest timp, peste 80 de salvatori au demontat planşeele de la etajele afectate de deflagraţie.

În cadrul unei şedinţe speciale la Guvern, prim-ministrul Pavel Filip a solicitat instituțiilor responsabile să vină cu un plan de acțiuni concrete astfel încât asemenea nenorociri să nu se mai întâmple.

Amintim că în urma intervenţiei de sâmbătă noapte, un pompier a fost rănit şi internat la Spitalul Militar din Capitală. În această dimineaţă, bărbatul a fost vizitat de colegii de breaslă şi de şeful IGSU.

Medicii spun că salvatorul va putea reveni în curând la muncă. Între timp, femeia în apartamentul căreia s-a produs deflagraţia rămâne internată la Institutul de Medicină Urgentă în stare gravă.

O altă victimă este un bărbat care se află sub supravegherea doctorilor de la Spitalul "Sfânta Treime". El este în afara oricărui pericol.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu