Misiune grea pentru polițiști. Un grup de refugiaţi a încercat să treacă forţat frontiera de stat (VIDEO)

Embed:

Exerciţii de amploare la nordul ţării. Poliţiştii de frontieră au fost testaţi în diferite situaţii de risc. Aceştia au trebuit să demonstreze cum s-ar descurca dacă un grup de refugiaţi ar încerca să treacă forţat frontiera.

Printre cei care ar fi încercat să pătrundă în ţară au fost terorişti, provocatori şi persoane minate, aşa că misiunea poliţiştilor nu a fost deloc uşoară.

Potrivit scenariului, aproape o sută de refugiaţi străini au dat buzna la frontiera de stat, încercând să pătrundă pe teritoriul ţării. Poliţiştii de frontieră au avut misiunea să calmeze spiritele şi să reţină provocatorii.

Unii migranţi, au încercat să intre în ţară chiar şi pe râul Nistru. Astfel, oamenii legii au trebuie să documenteze persoanele, să le acorde ajutor medical şi să le transporte la un centru de azil. Printre cei care au participat la exercţiu s-au numărat migranţi care se află la noi în ţară de mai mult timp.

Exerciţiul a avut loc a avut loc în  regiunea lacului de acumulare Costești. La simulare au mai participat colaboratorii batalionului "Fulger", salvatori şi militari din cadrul Armatei Naţionale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu