''Mişcarea Populară Antimafie este creată şi finanţată de PCRM''. Mai mulţi membri ai formaţiunii şi-au anunţat plecarea

Embed:

Mişcarea Populară Antimafie este finanţată de Partidul Comuniştilor, iar unul din scopuri ar fi să reducă din voturile partidelor proeuropene. Declaraţiile au fost făcute de membrii Consiliului naţional al formaţiunii, care şi-au anunţat plecarea din mişcarea condusă de Sergiu Mocanu, fost consilier prezidenţial al comunistului Vladimir Voronin.

"Eu cred că, proiectul lui Mocanu e sponsorizat posibil, chiar şi de comunişti care continuă să inducă în eroare opinia publică. Avem un lider de partid care declară, în gura mare, că toţi cei care se află la conducere sunt corupţi şi mafioţi, dar, defapt el se conduce tot de aceleaşi idei. Vă spun cu toată responsabilitatea că Mişcarea Populară Antimafie nu va acumula niciun procent cu membrii partidului şi cu persoanele care se află pe listă", a spus fostul membru al Mişcării Antimafie, Vitalie Ţaulean.

Foştii membri ai Mişcării Antimafie mai spun că PCRM nu este doar unul dintre finanţatorii formaţiunii, ci şi chiar fondator. Mai mult, ei susţin că Sergiu Mocanu utilizează bani ai căror provenienţă nu este cunoscută şi promovează persoane incompetente, cu trecut dubios. Mocanu nu răspuns la acuzaţiile care i se aduc, iar liderul comuniştilor le-a a respins categoric.

"Dacă am ajuns să-l mai finanţăm şi pe Mocanu, apoi ...", a spus Voronin.

Sergiu Mocanu a fost consilierul cu misiuni speciale al lui Voronin, iar presa a scris că una dintre atribuţiile sale era să lovească în partidele democratice.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu