Mirosul urât din Capitală, motiv de campanie electorală. După Munteanu şi Chirtoacă a mers la staţia de epurare: Slabo Dodon să vii aici? (VIDEO)

Embed:

Fostul edil al Capitalei, Dorin Chirtoacă, a mers în această dimineaţă la staţia de epurare pentru a le arăta locuitorilor municipiului Chişinău care este sursa mirosului insuportabil, ce a pus stăpânire pe oraş. Liberalul a avut şase intervenţii în direct pe pagina sa de Facebook, în care a povestit ce se întâmplă pe râul Bîc, dar nu a evitat să-şi atace şi oponenţii electorali.

În prima postare, Dorin Chirtoacă a povestit că s-a întâlnit cu socialistul Ion Ceban.  Chirtoacă nu a ezitat să acuze de faptul că PSRM a preluat primăria Capitalei.

"Ieri seara, m-am întâlnit cu Ion Ceban, eu l-am salutat şi l-am întrebat de staţia de epurarea: Voi sunteţi la conducere. Răspunsul lui este: Suntem în opoziţie, hai să mergem împreună acolo. 

Eu sunt acum aici dar el nu ştiu unde este, probabil işi duce copii la primul sunet. Socialiştii spun că sunt în opoziţie, Spuneţi voi din opoziţie aţi împărţit pretorii? Din opoziţie aţi inaugurat fântâna arteziană din parcul Valea Trandafirilor? Din opoziţie Dodon fiind preşedinte l-a sunat pe Meşca de la Apă-Canal pus de Plahotniuc şi i-a spus să rămână în funcţie preluând Apă-Canal?"

Ulterior, Dorin Chirtoacă a vorbit despre starea catastrogală de la staţia de epurare: "Vedeţi ce spumă este aici de 1 metru. Unde este guvernul Republicii Moldova? Unde sunt agenţiile ecologice, inspectoratele, unde sunt toate autorităţile? Dodon şi-a pus palma într-un loc şi s-a dus la cules struguri la Sadova, dar nici asta nu ştie să facă. Pune struguri într-un coş cu care te duci la sfinţit pasca. Pe el îl doare în cot."

Într-un final, Chirtoacă l-a invitat pe şeful statului la staţia de epurare pentru a-i arăta ce se întâmplă acolo: 

"Ei distrug tot ce am făcut eu. Faceţi ca pe vremuri, aţi scos nămolul la uscat. Slabo Dodon să vii aici? Dodon aveţi capacitatea să veniţi aici şi să vă asumaţi ceia ce faceţi cu mâna voastră?", a spus Chirtoacă. 

PUBLIKA.MD aminteşte că în acest weekend şi preşedintele USB Valeriu Munteanu a postat un filmuleţ pe Facebook  în care a povestit că staţia de epurare e defectată şi apa reziduală curge direct în râul Bîc. 

CITEŞTE ŞI: Valeriu Munteanu, despre mirosul insuportabil din Capitală: Apă-Canal Chișinău minte. Otrăveşte toată lumea (VIDEO)

Lasă un comentariu