Miros îmbietor şi un gust... incredibi! TOPUL orașelor unde se pregătesc frigărui ieftine

Embed:

Dacă ți-e poftă de o porție de frigărui delicioși, dar ieftini, atunci trebuie să-ţi faci bagajele şi să pleci în Tbilisi, capitala Georgiei. La această concluzie au ajuns specialiștii companiei de turism din Rusia Aviasales, care au realizat un top al orașelor unde se pregătește cea mai ieftină frigăruie.

În Tbilisi, frigăruia este la ea acasă. Acolo, mirosul de carne coaptă se simte pretutindeni, iar în majoritatea restaurantelor, grătarul este încins de dimineața până seara. Zece porții de carne costă acolo aproximativ 17 euro. Tot cam atât vor plăti și vizitatorii orașului rus Mineralinîe Vodî, care a fost plasat pe locul doi. Cu aceeași bani, în orașele din Rusia, Kaliningrad și Soci pot fi procurate nouă porții de frigărui. Aceste destinații au ocupat locurile doi și, respectiv, trei.  

În Sankt Petersburg, cu 17 euro, pot fi cumpărate opt ace cu frigărui. În preţ sunt incluse legume proaspete și lavaș. În același clasament se regăsesc și orașe europene.

Locul șase în top a fost ocupat de capitala Cehiei, Praga. Iar în  Barcelona, 17 euro costă șase porții de frigărui, destinația fiind clasată pe locul șapte. Pentru aceeaşi bani pot fi cumpărate cu două porții mai puține  de carne friptă în capitala Israelului și în cea a Franţei.  

Și în țara noastră, frigăruia face deliciul picnicurilor și este des mâncat în localuri. În Chișinău, în medie, o porție costă aproape patru euro, iar cu 17 euro pot fi achiziționate aproximativ cinci porții. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu