MIRCEA MAI VREA O CENTURĂ: Valeriu va lupta cu armeanul Martin Mejlumyan

Cireaşa de pe tort a galei de arte marţiale mixte "Eagles Next Level" de pe 15 februarie va fi disputa pentru centura de campion al categoriei de greutate de pînă la 70 de kilograme. Moldoveanul stabilit în Italia, Valeriu Mircea, va lupta cu armeanul Martin Mejlumyan.

Mircea este motivat la maximum să devină primul luptător al promoţiei care va deţine două titluri, el fiind la moment campion în categoria de greutate de până la 66 de kilograme.

"Este un adversar pe măsură, un adversar cu caracter. Sper că el va fi în formă pe data de 15, să arătăm o luptă spectaculoasă. Motivaţia mea să lupt la profesionişti este să lăs numele meu în istorie, să demonstrez tuturor că sunt "Numărul 1" şi că tot ceea ce fac are sens", a spus luptătorul de arte marţiale mixte, Valeriu Mircea.

Într-o altă confruntare a turneului Eagles Next Level de pe 15 februarie, moldoveanul Mihail Sîrbu va lupta cu Bogdan Barbu din România pentru centura de campion al categoriei de greutate de până la 62 de kilograme.

Gala de arte marţiale mixte, ce se va desfăşura la "Futsal Arena" din comuna Ciorescu, va avea în program 17 confruntări.

loading...

Lasă un comentariu