Mircea Druc: Pavel Filip este cel mai bun prim-ministru de la independenţa Moldovei încoace

Embed:
Pavel Filip este cel mai bun prim-ministru de la independenţa Republicii Moldova încoace. Este aprecierea dată de Mircea Druc, cel care a condus executivul Republicii Moldova în perioada desprinderii ţării noastre de Uniunea Sovietică.

"Şi acum mă întreabă cineva în aceşti ani a mai fost vreun prim-ministru ? Prim-ministru este Pavel Filip, de când îi urmăresc eu pe toţi de la Muravschi şi până acum. "Domnul Druc, dar e al lui Plahotniuc?" Şi zic "Da. Şi? Înseamnă că acum nu e bun?" Eu urmăresc cum vorbeşte cu oamenii, cu toţi, felul de a fi ca prim-ministru", a spus fost premierul al Republicii Moldova, Mircea Druc.

Mircea Druc s-a referit şi la liderii partidelor PAS şi PPDA, sugerând că nu prea înţelege cine sunt, ce propun pentru ţară, dar mai ales ce anume vor stăpânii Maiei Sandu şi ai lui Andrei Năstase.

"Trebuie să îmi spui cine eşti, ce vrei, ce propui. Vreau abordarea sistemică, obiectivul principal, ce vrem. Nu am nimic cu doamna Maia sau cu Năstase, Dar eu, înainte de a auzi de Plahotniuc, în ani 90 am auzit nişte vorbe de alţi oameni, care se spune că sunt în umbră, stăpânii lui Maia şi lui Andrei. Şi gata atunci ce să fac. Încă de la regretatul şef al băncii Baltazar. El mă întreba pe mine şi mi-a spus despre nişte oameni, avea un prieten la Air Moldova care îmi spunea de altcineva. Deci asta este",  a spus fost premierul al Republicii Moldova, Mircea Druc.

Guvernul condus de Mircea Druc a promovat un amplu program de reforme politice, economice și sociale care urmăreau desprinderea RSS Moldova de Uniunea Sovietică.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu