Miraculos! Un bebeluş a SUPRAVIEŢUIT sub ruinele blocului prăbuşit din Magnitogorsk. Cum se simte acesta

Embed:

Copilul de zece luni care a supravieţuit în mod miraculos sub ruinele blocului prăbuşit în Magnitogorsk se simte mult mai bine.

Micuțul Ivan şi-a revenit şi reacţionează la ceea ce se întâmplă în jurul său. Medicii din Moscova care îl tratează au declarat că bebeluşul şi-a recăpătat vocea.   

Asta înseamnă că nu au apărut complicaţii după ce aproximativ o săptămână a fost conectat la aparate de ventilaţie artificială. Mai mult, investigaţiile au arătat că micuţul nu are leziuni cerebrale, iar funcţiile renale sunt aproape restabilite.

O altă noutate bună este că piciorul bebeluşului afectat de degerături poate fi salvat. Micuțul Ivan a fost găsit printre dărâmături, la 30 de ore după ce blocul în care se afla s-a prăbuşit.

El a supraviețuit unor temperaturi de minus 28 de grade. Atunci când a fost descoperit, copilul a fost diagnosticat cu traumatism închis la cap, fracturi, degerături, hipotermie şi deshidratare. Băieţelul a fost dus de urgenţă într-un spital din Moscova.

Istoria copilului a emoţionat toată Rusia, iar locuitorii din Magnitogorsk le-au mulţumit salvatorilor implicaţi în operaţiune.

Blocul de locuinţe s-a prăbuşit în data de 31 decembrie în urma unei deflagraţii provocate de o scurgere de gaze.

În total, 39 de oameni şi-au pierdut viaţa.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu