MIRACULOS. O femeie a supraviețuit șase zile în deșert după ce a suferit un accident grav de mașină

Pe 12 octombrie, femeia în vârstă de 53 de ani a pierdut controlul mașinii în care se afla din cauza condițiilor meteo nefavorabile, pe un drum de lângă Wickenburg, Arizona, la 105 kilometri de Phoenix. 

Mașina a plonjat 15 metri într-o râpă, a ajuns într-un copac, acolo unde a rămas suspendată deasupra pământului, potrivit theguardian.com, citează libertatea.ro.

În urma accidentului, femeia al cărui nume nu a fost dat publicității a suferit răni grave. Ea a rămas în vehicul pentru câteva zile. Apoi, ea a încercat să meargă către o linie ferată din apropiere în speranța că va găsi ajutor. A reușit să meargă jumătate de kilometru, înainte să se prăbușească într-un râu secat.

Pe 18 octombrie, fermierul Dave Moralez, 30 de ani, împreună cu alți muncitori căutau o vacă pe Autostrada 60 atunci când au observat o ruptură în gardul de lângă drum.

Ei au mers după urmele lăsate de femeie și au găsit întâi vehiculul, iar apoi au zărit-o pe femeie. Aceasta era deshidratată sever, avea ochii umflați și mai multe coaste rupte, o rană la cap și un umăr dislocat.

"Nu știu dacă mai supraviețuia o noapte acolo", a spus Dave Moralez pentru NBC.

Oamenii au chemat un elicopter și femeia a fost transportată cu elicopterul la spital.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu