MIRACOL la Mănăstirea Ciuflea din Capitală. Icoana Maica Domnului Odighitria din Baital a început să izvorască mir

Embed:

Minune la Mănăstirea Ciuflea din Capitală. Icoana Μaica Domnului "Odighitria", adusă din satul Baital, Ucraina, a început să izvorască mir.

Vestea îi aduce pe tot mai mulţi credincioşi în lăcaş, care se roagă pentru pace sufletească şi vindecarea bolilor.

"Din start erau câteva urme de mir, nu erau pronunţate. Cu câteva zile în urmă a început să se vadă mai ambundent această minune, această binecuvântare. O binecuvântare a bunului Dumnezeu, o mijlocire a Maicii Domnului pentru noi", a spus preot al Mănăstirii "Sf. Mucenic Teodor Tiron", Vadim Iarovoi.

Credincioşii spun că mirul izvorât arată că rugăciunile lor au fost auzite.

"E ceva miraculos, nu ştiu e o minune că s-a întâmplat acuma şi mai ales când am venit eu cu copii mei. Puterea lui Dumnezeu".

"Un copilaş orb a venit şi s-a închinat la icoană şi când a ieşit pe sub icoană o strigat la mămica lui şi i-a spus mămică eu văd, înseamnă că e adevărat. Dumnezeu arată că este cu noi".

"Este o minune, aşa ceva pare imposibil, dar uitaţi ... pare că este posibil şi aşa ceva, este o minune care e de la Dumnezeu. Cu ajutorul lui Dumnezeu totul va fi bine".

"Cum am auzit, cum şi am venit să ne închinăm înaintea icoanei. Ne-am rugat pentru sănătatea familiei, pentru ţară, neam".

Icoana Maicii Domnului, numită „Odighitria” este o icoană făcătoare de minuni descoperită în anul 2005 în biserica din satul Baital, regiunea Odesa, Ucraina. Obiectul de cult a mai fost adus în Republica Moldova în anul 2011. Parohul bisericii din Baital a adunat mărturii despre icoană mai mulţi ani la rând. Unele femei, care de mulți ani nu puteau avea copii, după ce s-au rugat înaintea acestei icoane, au născut, iar alții mărturiseau că li s-au rezolvat problemele din viața personală.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu