Minute de așteptare și nervi întinși la maxim! Protestele au paralizat circulația în Capitală

Embed:

Protestele au paralizat, din nou, traficul rutier Capitală. În timpul mitingului din Piaţa Marii Adunări Naţionale, a fost blocată o porţiune a bulevardului Ştefan cel Mare şi unele străzi adiacente.

De asemenea, atunci când au mărşăluit, manifestanţii au dat peste cap circulaţia pe mai multe drumuri din sectoarele Centru şi Buiucani.

Mai mult, coloana s-a deplasat şi pe traseul naţional Chişinău- Leuşeni. 

De dimineaţă, centrul Capitalei a fost paralizat din cauza protestelor. Şoferii spun că s-au săturat de atâtea probleme în trafic. 

Itinerarele mai multor troleibuze şi autobuze au fost modificate. De exemplu, cele care circulă pe bulevardul Ştefan cel Mare, au fost redirecţionate pe strada Bucureşti, iar unele au făcut cale întoarsă la jumătate de drum.

Pasagerii nu au ştiut, însă, despre schimbări.

După-amiază, protestatarii au pornit într-un marş prin centrul Capitalei.

Timp de o oră, manifestanţii au blocat intrarea în oraş de pe strada Calea Ieşilor, după care au mers spre strada Alba Iulia, blocând traseul naţional Chişinău-Leuşeni. 

Protestele din centrul Chişinăului au luat amploare joi. De atunci, în fiecare zi, cu excepţia zilei de sâmbătă, traficul rutier în centrul Capitalei a fost dificil. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu