MINUS UN CANDIDAT LA PRIMĂRIE. Andrei Donică s-a retras în favoarea lui Andrei Năstase

Embed:

Cu un candidat mai puţin la funcția de primar al Capitalei. Liderul Mișcării Profesioniștilor „Speranța Nadejda”, Andrei Donică, s-a retras din cursa electorală, în favoarea lui Andrei Năstase, pentru că este convins că nu are șanse să devină primar.

Donică a făcut în cadrul unei conferințe de presă, la care a îndemnat și alți candidați să facă același lucru, pentru a evita organizarea turului doi al alegerilor, pentru a economisi banii statului. 

”Retrăgeți-vă candidaturile, lăsați ca în primul tur deodată ca să rămână Andrei Năstase și Ion Ceban. Știm foarte bine că numai ei au șanse să rămână în turul doi”, a declarat Andrei Donică, liderul Mișcării Profesioniștilor „Speranța Nadejda”.

Andrei Donică a precizat că Mișcarea Profesioniștilor „Speranța Nadejda” va rămâne în lupta pentru mandatele de consilieri municipali. După retragerea lui Donică din cursă, bătălia pentru funcția de edil al Capitalei se va da între 18 candidați. Tipărirea buletinelor de vot pentru alegerile din Chişinău va începe în următoarele zile. Dacă și alți candidați vor decide să se retragă, atunci în dreptul acestora, în buletin, va fi aplicată ștampila ”Retras”.

Liderul Mișcării Profesioniștilor „Speranța Nadejda”, Andrei Donică, a devenit cunoscut după ce acum trei ani l-a stropit cu lapte pe fostul ministru al finanțelor Octavian Armaşu. Donică a fost atunci condamnat la un an de închisoare cu suspendare. La sfârșitul lunii iulie, acesta și-a luat din nou găleţile cu lapte și a protestat în fața Parlamentului, arătându-se nemulţumit de faptul că deputaţii au uitat de promisiunile pe care le-au făcut cetăţenilor înainte de a ajunge în legislativ.

Lasă un comentariu