Minunea nu s-a produs! Barcelona, eliminată din sferturile de finală ale Ligii Campionilor

Embed:

Minunea nu s-a produs și Barcelona a fost eliminată din sferturile de finală ale Ligii Campionilor. Catalanii au terminat la egalitate, scor 0-0, partida de pe Camp Nou cu Juventus Torino. Cum italienii au câștigat cu 3-0 prima manșă, ei s-au calificat în semifinale.

Barcelona a avut o evoluție ștearsă în manșa retur cu Juventus, pe toată durata partidei de aseară ei având un singur șut trimis pe spaţiul porţii.

Chiar şi aşa suporterii au făcut un spectacol de vis în tribunele stadionului Camp Nou. La sfârșitul meciului, fanii catalani au oferit o demonstrație extraordinară de pasiune și devotament față de echipă, chiar dacă aceasta nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

"Nu am avut nicio șansă. După 0-3 în deplasare am avut o misiune foarte dificilă. Nu am putut face nimic, pentru că la acest scor te alegi cu nimic. Este imposibil!"

"Juventus s-a calificat. Suntem foarte tari! Suntem fantastici și sper că acesta va fi un sezon special. Nu le-a fost ușor, pentru că suntem maeștri în ale defensivei. Nu este atât de ușor să înscrii împotriva echipelor din Italia. Noi suntem numărul unu!"

AS Monaco este o altă echipă calificată în semifinalele Ligii Campionilor.

Tot aseară, formaţia din Principat a dispus pe teren propriu cu 3-1 de Borussia Dortmund și s-a calificat cu scorul general de 6-3 în dublă manşă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu