Minunăţii din dovleci. Un fermier britanic a creat opere de artă pe acoperişul casei sale VIDEO

Embed:

Dovlecii sunt buni nu doar în calitate de o sursă inepuizabilă de vitamine. Un fermier britanic îi foloseşte, înainte de Halloween, pentru a crea opere de artă pe acoperişul casei sale. În acest an, agricultorul iubitor de frumos a redat cu ajutorul bostanilor o scenă din povestea Cenuşăreasa.

În acest an, tabloul reprezintă scena de la miezul nopţii în care magia începe să dispară şi caii de la trăsura Cenuşăresei se transformă în şoareci. Fermierul-artist a lucrat aproape două săptămâni şi a folosit peste o mie de dovleci de diferite culori, dar şi fructe. Toate operele sale atrag mii de vizitatori.

"Este o metodă foarte creativă de folosire a dovlecilor de diferite culori pentru a crea o imagine. Nu ştiu de unde se inspiră persoana care o face, însă este foarte bună şi iscusită", a spus o persoană.

Pentru a admira creaţiile din dovleci, turiştii vin chiar şi din Australia, Japonia sau Statele Unite.

"Întotdeauna mi-au plăcut creaţiile lui, iar tabloul din acest an este fantastic. De cinci ani tot vin aici, iar locul a devenit o atracţie a zonei. Dacă cineva trece prin preajmă, este bine să devieze de la traseu şi să treacă şi pe aici", a menţionat o turistă.

Fermierul britanic îşi creează operele din dovleci de peste 20 de ani. El a preluat această tradiţie de la tatăl său.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu