Minorul implicat în BĂTAIA CRÂNCENĂ dintr-un local din satul Bobeica, în arest pentru 30 de zile (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL)

Minorul implicat în bătaia de sâmbătă noaptea, dintr-un local din satul Bobeica, raionul Hânceşti, a primit 30 de zile de arest. 

Amintim că minorul, dar şi un alt tânăr din cei 15 implicaţi în bătaia din local, au fost reţinuţi. Ambii sunt originari din raionul Hânceşti. 

Dacă li se va demonstra vinovăţia, tinerii riscă până la şapte ani de închisoare.

PUBLIKA.MD aminteşte că, sâmbătă noaptea, mai mulţi tineri şi-au împărţit pumni şi picioare în într-un bar din Bobeica. Încăierarea a fost surprinsă de camerele de supraveghere din local. Totul a pornit după ce un grup de băieţi agresivi a dat buzna în bar şi a început să atace clienţii.

ATENŢIE, IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOŢIONAL

Agresorii au folosit tot ce le-a căzut în mâini, de la tacuri până la pahare şi sticle. Aceştia au acţionat în mod organizat, deoarece s-au adunat din mai multe localităţi. Unul dintre tinerii implicaţi în confruntare s-a ales cu o fractură la un picior. Ceilalți - cu plăgi tăiate şi leziuni mai puţin grave.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu