Minore din Moldova, pe post de SCLAVE SEXUALE. Câţi clienţi li se dădeau zilnic şi cât primeau traficanţii pentru serviciile prestate

Embed:

Doi bărbați, cu vârsta de 22 și respectiv 24 de ani, ambii domiciliați în raionul Fălești, au fost reţinuţi, fiind suspectați de trafic de copii în scop de exploatare sexuală necomercială și comercială.

Potrivit procurorilor PCCOCS, de la începutul anului 2019, persoanele reținute au profitat de situaţia vulnerabilă a unor tinere pe care le-au impus să se prostitueze.

Astfel, în urma perchezițiilor, procurorii și polițiștii au salvat două minore de 14 și 16 ani, care erau determinate să presteze servicii sexuale. Victimelor le-a fost acordată consiliere psihologică specializată.

Fetele erau recrutate de suspecți în centrele de agrement, după care erau adăpostite în apartamente închiriate în municipiul Chișinău. La fel, făptuitorii plasau anunțuri pe unul din portalurile de publicitate cu pozele minorelor. Ca urmare, victimele au fost supuse exploatării sexuale de către mai mulți bărbați, contra sumei de 800 de lei, banii fiind luați de către suspecți.

Zilnic, minorele întrețineau relații sexuale cu 7-8 clienți.

Învinuiții au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi, ei riscă de la 15 până la 20 de ani  de închisoare. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu