Ministrul Sănătăţii şi preşedintele raionului Edineţ, despre TRAGEDIA de la Trinca

Embed:

Guvernul va aloca bani pentru a ajuta familiile celor şase persoane care au murit în incendiul de noaptea trecută din satul Trinca.

Totodată, ministrul Sănătăţii, Ruxanda Glavan, a declarat că la spitalul din Edineţ a fost internat doar tatăl asistentei sociale din localitate, care a decedat împreună cu cei trei copii ai săi.

"Patru sau cinci persoane care au fost consultate atât de specialiştii de la urgenţa prespitalicească cât şi de reprezentanţii de la spitalul raional Edineţ. Au fost prezenţi în anexa casei bunicii. Fiind în stare puternică de şoc, bunelul a necesitat intervenţia medicilor", a spus ministrul.

Şi autorităţile locale au convocat în această dimineaţă o şedinţă extraordinară în satul Trinca.

"Dimineaţă a fost convocată şedinţa extraordinară s-a luat decizia ca toate serviciile, toţi oamenii de bună credinţă, toţi agenţii economici să intervină cu o mână de ajutor la tragedia respectivă şi să-i petrecem pe ultimul drum", a declarat preşedintele raionului Edineţ, Iurie Garas.

PUBLIKA.MD consemnează că două femei şi patru copii au ars în această noapte în urma unui incendiu care a izbucnit în casa asistentei sociale Doina Gudumac. Nenorocirea survine după ce femeia de 36 de ani a comemorat decesul de acum doi ani al soţului său. Femeia de 28 de ani care a venit să ajute gazda la pregătirea mesei de pomenire era o verişoară de-a soţului decedat.  

Citeşte şi: TRAGEDIE la Edineț: ȘASE OAMENI AU MURIT într-un incendiu devastator din satul Trinca

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu