Ministrul Sănătății: Îmi exprim gratitudinea față de moldovenii care au aplaudat medicii din țară

Ministra Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Viorica Dumbrăveanu, le-a mulțumit tuturor moldovenilor care au recurs la gestul frumos de a aplauda, în semn de recunoștință, cadrele medicale, aflate în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus.

"Îmi exprim gratitudinea față de cetățenii Republicii Moldova, care au făcut parte din acea putere socială. Ieri, s-au solidarizat prin a aplauda lucrătorii din sistemul medical. Prin acest gest au menționat încă o dată că rolul medicilor este foarte important, iar valoarea lor este de neprețuit în aceste momente. Mulțumim celor care susțin lucrătotii din sistemul medical", a menționat ministrul Sănătății.

Totodată, Viorica Dumbrăveanu a declarat că vor fi luate toate toate măsurile necesare pentru a asigura protecția lucrătorilor medicali: "Vreau să menționez că pe lângă acele prânzuri care sunt oferite angajaților medicali mai vorbim și despre lucrătorii care nu pot să mergă din cauza distanței acasă și le va fi organizată cazarea în municipiul Chișinău, dar și transportarea acestora atunci când au de parcurs anumite distanțe. Vom continua să ne solidarizăm".

Ministrul Sănătății a venit cu un aple către cetățeni: "Ajutați sistemul medical pentru ca el să vă ajute".

PUBLIKA.MD amintește că ropote de aplauze au răsunat aseară în toată ţara în şir în semn de recunoştinţă faţă de cadrele medicale din sistemul sanitar, aflate în prima linie în lupta cu pandemia de coronavirus. 

 

loading...

Lasă un comentariu