Ministrul în exerciţiu al Sănătăţii îşi ATACĂ foştii colegi de coaliţie. Vezi de ce îi acuză şi ce îl deranjează pe Usatâi

Embed:

Andrei Usatâi îşi atacă foştii colegi de coaliţie. Ministrul în exerciţiu al Sănătăţii îi acuză pe reprezentanţii Ministerului Mediului şi cei din administraţiile locale că nu iau măsuri în cazul tarabelor neautorizate din preajma spitalelor şi a gunoiului din spaţiul public. Potrivit lui Usatâi, din această cauză, oamenii sunt expuşi riscului de îmbolnăvire.

Andrei Usatâi a prezentat, astăzi, Raportul de activitate al Ministerului Sănătăţii. După ce s-a lăudat cu renovarea câtorva spitale, inaugurarea centrelor de radiologie şi imagistică, precum şi cea a Băncii de ţesuturi, ministrul s-a arătat deranjat de comerţul stradal din apropierea centrelor de sănătate şi de faptul că benzinăriile nu au veceuri publice.

"Noi ce nu suntem în stare să avem un pavilion, să avem un frigider, să avem unde să mergem la veceu, să ne spălăm mâinile şi să stăm în faţa spitalului. Asta este o ruşine pentru serviciul de supraveghere sanitară", a declarat Usatâi.

În replică, ministrul în exerciţiu al Mediului, Gheorghe Şalaru, a spus că instituţia pe care o conduce nu este responsabilă de asigurarea curăţeniei în spaţiile publice.

"Nu ştiu dacă e bine să facem aprecieri unul altuia cât de bine lucrăm fiecare în domeniul său. Ministerul Mediului nu mătură străzile şi nu adună gunoaiele", a precizat Şalaru.

La sfârşitul lunii februarie, inspectorii Centrului Naţional de Sănătate Publică au verificat benzinăriile din ţară şi au constatat că majoritatea dintre ele nu au toalete conectate la apă şi canalizare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu