"Ministrul Finanţelor, Veaceslav Negruţa, ar trebui să fie suspendat din funcţie pe durata anchetei"

Embed:

Ministrul Finanţelor, Veaceslav Negruţa, ar trebui să fie suspendat din funcţie pe durata anchetei. Declaraţia a fost făcută de fostul prim-ministru Dumitru Braghiş, după ce astăzi s-a aflat că Negruţa figurează în calitate de suspect într-un dosar penal. Totodată, fostul premier spune că se creează impresia că dosarele ce apar peste noapte par a fi o luptă politică.

"În ţările europene nu autorităţile decid suspendările din funcţie, ci însăşi persoana. Totul depinde de relaţiile care se vor forma în AIE, deoarece în Alianţă nu există o înţelegere", a menţionat Braghiş.

Totodată, fostul prim-ministru a declarat că majoritatea cazurilor de rezonanţă din ultimii ani nu au avut nici o finalitate: "Cred că şi de această dată doar se va produce un pericol pentru noi toţi, iar cei din AIE vor rămâne basma curată. În joc nu este imaginea AIE, ci a Republicii Moldova. Se produce un efect negativ asupra imaginii ţării noastre", a conchis Dumitru Braghiş.

Publika.md menţionează că ministrul Finanţelor, Veaceslav Negruţa, este bănuit de procurori că ar fi încălcat legea în cadrul dosarului Sandulachi.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu