Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, a lăudat programul Drumuri Bune, lansat de Guvernul Filip

Ministrul Economiei și Infrastructurii, Vadim Brînzan, a lăudat programul "Drumuri Bune", lansat de Guvernul condus de Pavel Filip. În cadrul unei conferinţe de presă, Brînzan a spus că este un proiect bun.

"Noi toţi dorim să avem drumuri bune în ţară. Ideea de a avea drumuri bune este una foarte bună, este o idee frumoasă. Proiectul de infrastructură crează locuri de muncă, aduce investiţii în ţară, chiar dacă îl finansăm din buget. Toată economia se revitalizează. În esenţă este un program bun", a menţionat ministrul Economiei și Infrastructurii.

Totodată, Vadim Brînzan a precizat că Guvernul Filip a lăsat şi bani în buget pentru continuarea proiectului, însă acesta a evitat să dea un răspuns concret dacă programul "Drumuri Bune" va continua sau nu.

"Înţeleg că avem şi o moştenire. Ce facem mai departe vom decide în zilele mai apropiate. Lucrările care au fost finanţate până la moment continuă, o parte s-au stopat deoarece finanţarea a fost pusă în regim de suspensie pentru că trebuie să vedem ce e cu acest program", a declarat ministrul Brînzan.

PUBLIKA.MD aminteşte că Programul "Drumuri Bune" a fost lansat de Guvern, la iniţiativa preşedintelui Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc.

 

Lasă un comentariu