Ministrul Economiei: Moldova este un mediu de afaceri favorabil pentru investitorii străini

Embed:

Republica Moldova este un mediu favorabil pentru afaceri pentru investitorii străini. Declarația a fost făcută de ministrul al Economiei, Stephane Bride, în cadrul întrevederii cu delegația agenției guvernamentale "Business France", condusă de ambasadorul Franței în Republica Moldova, Pascal Vagogne. 

În timpul întrevederii, oficialii au discutat despre modalitățile de promovare a Moldovei în comunitatea de afaceri franceză, inclusiv prin organizarea unor misiuni de afaceri."Republica Moldova oferă investitorilor un mediu de afaceri favorabil pentru dezvoltarea afacerilor datorită facilităților fiscale și vamale din cadrul Zonelor Economice Libere și infrastructurii Parcurilor Industriale. Totodată, companiile care își desfășoară activitatea în Moldova au acces atât pe piața estică, în statele CSI, cât și pe cea vestică, datorită Acordului de liber schimb cu UE ", a menționat ministrul Economiei, Stephane Bride.

Oficialul a dat asigurări că atât Ministerul Economiei, cât și administratorii Zonelor Economice Libere, sunt deschiși să ofere consultanța necesară agenților economici interesați să-și deschidă o afacere în Moldova.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu