Ministrul economiei explică DE CE moratoriul în construcţii VA DISTRUGE acest segment

Embed:

Ministrul economiei Vadim Brînzan este împotriva moratoriului în construcţii, pe care vor să îl instituie un grup de deputaţi ACUM - PSRM. Despre aceasta Brînzan a declarat în cadrul unui briefeng de presă. 

"Sunt împotriva moratoriului, dar sunt pentru respectarea legii. Noi acum pregătim un proiect, care prevede instituirea anumitor controale specializate, pentru a identifica clădirile supraetajate, unde parametrii au fost încălcaţi.", a declarat ministrul economiei.

Potrivit datelor oficiale, în primul trimestru al acestui an a fost înregistrată o creştere economică de 4,4 la sută. Construcţiile se află în topul activităţilor economice, care au contribuit la această creştere. 

CITEŞTE ŞI: Moștenirea lăsată de Filip Guvernului Sandu: O creştere economică de 4,4 la sută

"Eu sunt împotriva moratoriului, pentru că va avea un impact negativ asupra economiei. Moratoriul va distruge segmentul construcţiilor, nu putem să o facem.", a explicat Brînzan.  

CITEŞTE ŞI: Moldovenii, care au investit în apartamente, riscă să nu le mai primească. Deputaţii ACUM-PSRM vor să pună moratoriu pe construcţii


 

Lasă un comentariu