Ministrul de interne despre tentativa de asasinare a lui Vlad Plahotniuc: Cei pe care îi suspectăm că au comandat asasinatul, sunt nume sonore

Embed:

Ministrul de interne Alexandru Jizdan a oferit, în direct la emisiunea Tema Săptămânii de la Canal2, informații despre tentativa de asasinare a lui Vlad Plahotniuc. Acesta a spus că principalii suspecți, cei care au comandat asasinatul sunt nume sonore, bine cunoscute în Republica Moldova. 

Potrivit acestuia poliția cunoaște deja numele lor și mijloacele prin care aceștia au comandat asasinatul. 

Potrivit ministrului, asasinii au fost contractați și aceștia nu au cunoscut numele victimei până la sosirea în Moldova. 

De asemenea dacă asasinatul ar fi reușit, suma pe care urmau să o primească criminalii pentru această comandă era mult mai mare decat cea de 200 de mii de dolari. 

Efectele exploziei grenadelor descoperite și confiscate de poliție, în Moldova, ar fi fost deosebit de periculoase pentru persoanele care se aflau în acea regiune. Potrivit lui Alexandru Jizdan, armanentul ar fi putut fi adus din Ucraina, din estul Ucrainei, prin regiunea transnistreană sau ar fi fost armanent adus din regiunea transnistreană. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu