Ministrul de Finanţe al Românei, audiat la DNA. Oficialul este acuzat că ar fi luat mită

Embed:

Ministrul de Finanțe din România, Darius Valcov, este acuzat de trafic de influenţă într-un dosar în care ar fi luat mită două milioane de euro. Ilegalitatea s-ar fi produs în perioada în care acesta era primar al municipiului Slatina.

Oficialul a fost audiat astăzi la sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA), timp de două ore, fiind adus cu mandat. Vâlcov nu a dat declarații în fața procurorilor DNA, până nu a sosit avocatul său, scrie realitatea net.

Ministrul a fost ridicat de la sediul unei televiziuni, acesta ajungând la sediul DNA cu o mașină a Guvernului, dar fiind însoțit și de o mașină a DNA.
 
Darius Vâlcov a fost primar al municipiului Slatina din 2004 până în 2012, când a demisionat din PDL și s-a înscris în PSD, candidând în noiembrie 2012 pentru un mandat de senator, în județul Olt.

Potrivit realitatea.net, în august 2014, fostul președinte Traian Băsescu a declarat, când Darius Vâlcov a fost propus pentru postul de ministru al Bugetului, că  acesta ''ar putea fi cu probleme'', așa cum reiese din informațiile pe care le-a primit de la diverse structuri ale statului.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu