Ministrul Agriculturii, CERTAT DUR de Filip: Ca să nu vă chinuiţi foarte mult, să listaţi Wikipedia, copiaţi legea colegilor români privind ambrozia şi trimiteţi-o spre avizare

Embed:

Ministerul Agriculturii a luat act de solicitarea lui Pavel Filip privind metodele de combatere a ambroziei şi i-a trimis premierului o scrisoare în care îi prezintă... informaţii despre ce este ambrozia, unde este întâlnită şi care sunt efectele acesteia asupra oamenilor.

Vizibil deranjat, prim-ministrul a transmis ministrului Liviu Volconovici legea privind combaterea ambroziei, adoptată de Guvernul României, pentru a o copia şi a o transmite spre avizare. 

"La şedinţa trecută am solicitat Ministerului Agriculturii să vină cu propuneri cât mai repede şi concrete pentru combaterea ambroziei, o plantă care provoacă alergie severă. Nu zic că ministerul Agriculturii nu a luat atitudine.

În acest timp au scris o scrisoare destul de consistentă pe care am primit-o şi am citit-o, prin care mă informează că "ambrozia este o buruiană invazivă, care creşte în grădini, pe unele suprafeţe agricole, în unele zone lăsate în paragină, pe marginea drumurilor, a căilor ferate, în apropierea şantierelor de construcţie, în zone unde s-a depozitat pământ escavat respectiv pe terenurile lipsite de vegetaţie şi prost întreţinut. Că ambrozia înfloreşte masiv în lunile de vară până în septembrie, că polenul acestei plante, purtat de vânt provoacă polinoze, renită alergică, conjuctivită" - asta este două treimi din această scrisoare.

Eu vă mulţumesc domnule ministru, dar acest lucru îl puteam citi pe net. Prin această scrisoare ne informaţi că aceasta este problema administraţiei publice locale. Zic ca să nu vă pierdeţi timpul în continuare. Am făcut lucrul în locul ministerului Agriculturii. Aceasta este Legea elaborată din colegii din România şi aprobată recent ca să nu vă chinuiţi foarte mult, să listaţi Wikipedia şi să îmi scrieţi scrisori de asemenea gen. Vă rog să transmiteţi această lege domnului ministru, copiaţi-o şi transmiteţi-o spre avizare", a declarat premierul Pavel Filip. 

Totodată, Pavel Filip a solicitat ministerului Agriculturii să nu mai vină cu argumente de ce nu pot fi executate solicitările făcute de premier, ci să vină cu soluţii sau problemele care apar în vizor.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu