Ministerul Justiţiei prelungeşte concursul la Colegiul disciplinar al judecătorilor: A primit doar un singur dosar

Ministerul Justiţiei anunţă prelungirea concursului pentru selectarea candidaților la funcția de membru supleant în Colegiul disciplinar al judecătorilor. Decizia a fost luată după ce instituţia a primit doar un singur dosar depus la concurs. 

Astfel noul termen limită pentru depunerea dosarelor este 9 ianuarie 2019, ora 17:00.

"Pot candida cetățenii Republicii Moldova cu studii de licență și cu experiență în domeniul dreptului de cel puțin 7 ani cumulativ, dintre care cel puțin 5 ani în domeniul practic. De asemenea, pot candida persoanele care au o reputație ireproșabilă.

Nu sunt acceptați candidații care desfășoară activități cu caracter politic, sunt membri de partid, deputați în Parlament, consilieri sau funcționari publici. Concomitent, nu vor fi admiși la concurs membri ai Consiliului Superior al Magistraturii sau colegiilor acestuia.

Dosarul trebuie să conțină: CV-ul, copia buletinului de identitate, a diplomei de studii superioare sau echivalentul ei, a carnetului de muncă, scrisoarea de recomandare, cazierul judiciar, certificatul medical și declarația de integritate. Candidații trebuie să depună dosarul personal, la sediul Ministerului Justiției (mun. Chişinău, MD – 2012, str. 31 August 1989, nr. 82, et. 1, bir. 107)", se arată în comunicatul emis de Ministerul Justiţiei. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu