Ministerul Finanțelor are un nou secretar de stat

Ministerul Finanțelor are un  nou secretar de stat. Este vorba despre Viorelia Lazăr, care are o experiență de peste 20 de ani în sectorul tehnologiei informaționale. 

"Propun numirea doamnei Viorelia Lazăr în funcția de secretar de stat al Ministerului Finanțelor din data de 9 octombrie 2019. Doamna Lazăr are o experință de peste 20 de ani în sectorul tehnologiei informaționale. În ultimii 17 ani a fost fondatorul și conducătorul întreprinderii Neomatrix, care a participat la foarte multe procese de achiziții publice și am considerat că este foarte important ca anume cineva care a participat de partea antreprenorilor să vină la ministerul Finanțelor și să dezvolte sistemul de achiziții electronice. Ea va gestiona proiecte europene, care vin să ne ajute în transparientizarea achizițiilor publice și eficientizarea utilizării banului public, inclusiv în domeniul ce ține de control financiar public intern", a spus ministrul Finanțelor, Natalia Gavriliță.

De menționat că noul secretar de Stat ar avea o relație de prietenie cu consilierul Maiei Sandu, alături de care apare într-o poză pe o rețea de socializare. 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu