Mini Roadster Life Ball - ediţie unică de 54.000 de euro

Mini susţine şi anul acesta ediţia cu numărul 20 a evenimentului Life Ball, desfăşurat la Viena şi dedicat luptei împotriva SIDA. Pentru anul acesta, constructorul britanic şi-a unit forţele cu Franca Sozzani, cea mai influentă femeie de pe scena modei italiene, redactor-şef la ediţia peninsulară a prestigoasei reviste Vogue, scrie automarket.ro.

Mini i-a oferit jurnalistei italiene ocazia de a crea o interpretare proprie a modelului Roadster. Franca Sozzani a decorat acoperişul modelului Mini Roadster cu un design floral complicat, dar stilat, în combinaţie cu nuanţa coloristică Deepest Purple şi benzile aurii emblematice MINI din raliuri.

Pentru interior, Franca a ales pielea cu imprimeuri bogate, imprimeuri regăsite şi la nivelul planşei de bord. Arămiul se regăseşte şi la interior, la nivelul instrumentelor de bord.

Se pare că ediţia special personalizată de Franca Sozzani a atras atenţia celor invitaţi, mai multe personalităţi licitând pentru cumpărarea exemplarului unic. Mini Roadster-ul s-a vândut în final cu 54.000 de euro, sumă care va fi donată pentru ajutorarea celor bolnavi de SIDA.

"Conceptul din spatele personalizării MINI este inspirat de femeile frumoase şi elegante, care în trecut obişnuiau să poarte o eşarfă pe cap atunci când conduceau un model decapotabil. Florile sunt un simbol al vieţii şi al bucuriei. Iar Life Ball luptă mereu pentru viaţă şi bucurie", a declarat Franca Sozzani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu