Milsami se va duela cu Zimbru. Jucătorii celor două echipe susţin că vor să obţină doar victoria

Embed:

Milsami - Zimbru este capul de afiş al etapei a 20-a a Diviziei Naţionale de fotbal. Jucătorii celor două echipe susţin că vor să obţină doar victoria, iar orice alt rezultat va fi comparat cu un eşec. În acest sezon campioana în exerciţiu a pierdut ambele partide directe cu galben-verzii.

Milsami şi Zimbru vor disputa sâmbătă, la Orhei, cel de-al treilea meci direct din acest sezon fotbalistic. Până acum galben-verzii au obţinut două victorii în faţa campioanei în exerciţiu, dar, reprezentanţii celor două echipe spun că în următoarea partidă nu există favoriţi.

"Numai victorie, 3 puncte, pentru noi 0 puncte sau un punct nu ne scapă. Noi vom lupta pentru victorie şi vom ieşi pentru a obţine 3 puncte", a declarat antrenorul Milsami Orhei, Andrian Sosnovschi.

"Avem nevoie de un rezultat pozitiv şi să ieşim de pe teren cu 3 puncte. Ne vom strădui la maximum să îndeplinim sarcina antrenorului şi să atingem obiectivele, pe care ni le-a pus clubul", a relatat portarul Milsami Orhei, Radu Mâţu. 

"Eu cred că şansele sunt egale, jucăm la ei acasă. Ei au schimbat antrenorul, joacă acum destul de bine. Noi ne pregătim pentru orice adversar la fel", a specificat mijlocaşul Zimbru, Gheorghe Anton. 

"Cred că ei au ceva de pierdut, noi ne batem pentru locul nostru, iar ei se bat pentru locul lor. Noi ieşim cu gândul doar la victorie în acest meci. Noi trebuie să facem un rezultat bun şi să realizăm ceea ce o să ne spună antrenorul", a menţionat fundaşul Zimbru, Alexandru Starâş. 

Duelul cu Zimbru ar putea fi unul deosebit pentru nu mai puţin de 8 jucători de la orheieni, care au jucat în trecut în “galben-verde”.

"Am crescut la Zimbru şi am jucat acolo. Voi fi motivat, chiar vreau să marchez. Este primul meu club. Îi respect pe suporterii acestei echipe şi pe toţi antrenorii, care m-au ajutat să devin fotbalist", a spus mijlocaşulMilsami, Eugen Sidorenco. 

În prezent Zimbru ocupă locul 3 în Campionatul Moldovei, în timp ce Milsami este a 7-a clasată. În celălalte meciuri ale etapei a 20-a a Diviziei Naţionale se vor întâlni FC Academia cu Dacia, Petrocub-Hânceşti va găzdui Sherifful, Dinamo-Auto va primi vizita Speranţei, iar Zarea va juca cu Saxan.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu