Milsami Orhei s-a umplut de bani după evoluţia în Cupele Europene. Cât va încasa Campioana Moldovei

Embed:

Milsami Orhei s-a umplut de bani în urma evoluţiei din această vară în cupele europene. Campioana Moldovei va încasa 1.180.000 de euro pentru că a ajuns până în play-off-ul Ligii Europei.

În urma evoluţiei de succes în cupele europene, Milsami Orhei va fi recompensată cu o sumă record de către UEFA.

Echipa lui Iurie Osipenco va încasa 250.000 de euro oferite de UEFA pentru fiecare campioană care nu a ajuns în grupele Ligii Campionilor. Forul european va oferi clubului din Orhei încă 300.000 de euro pentru participarea în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Milsami va mai primi 400.000 de euro pentru calificarea în turul trei preliminar al acestei competiţii şi plus încă 230.000 de euro pentru evoluția în play-off-ul Ligii Europei. În total, Milsami va încasa de la forul european 1 milion 180.000 de euro.

Milsami putea încasa mult mai mult dacă ajungea în play-off-ul Ligii Campionilor. În cazul în care elimina formaţia Skenderbeu în turul trei preliminar, clubul din Orhei putea să-şi asigure 3.000.000 de euro, chiar dacă pierdea play-off-ul.

Celelalte cluburi din Moldova care au evoluat în cupele europene la fel s-au ales cu premii băneşti importante. Dacia Chişinău va primi 410.000 de euro după ce a ajuns până în turul doi preliminar al Ligii Europei.

Sheriff Tiraspol va primi 200.000 de euro pentru evoluţia în primul tur al Ligii Europei. Aceeaşi sumă o va încasa și Saxan Ceadîr-Lunga, care a fost eliminată în aceeaşi fază a competiţiei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu