Milsami Orhei este gata să dea piept cu Ludogoreţ în Bulgaria: Declaraţii înainte de meci

Embed:

Milsami va debuta în această seară în Liga Campionilor. Vulturii a efectuat deja antrenamentul oficial înainte de partida cu Ludogoreţ. Echipa antrenată de Iurie Osipenco va fi susţinută în această partidă de un grup de suporteri veniţi din Moldova special pentru acest meci.

Milsami a efectuat antrenamentul oficial cu o zi înainte de partida cu Ludogoreț. La conferința de presă, antrenorul Iurie Osipenco a răspuns ironic la mai multe întrebări ale jurnaliștilor bulgari.

"-Ce schemă tactică veți aborda în meciul cu Ludogoreţ?
-Poate să vă spun şi echipa de start?
-Puteţi să ne spuneţi la ce nivel se află jucătorii dumneavoastră din linia de mijloc?
-Toate secretele vreţi să le aflaţi.
-Da. Dumnealui vrea să afle toate secretele jocului echipei dumneavoastră. Dacă ați putea să ne dați mai multe detalii.
-Cred că la această întrebare cel mai bine vă va răspunde antrenorul lui Ludogoreț. Întrebați-l pe dumnealui. El vă va răspunde mai bine."

Totodată, Osipenco a recunoscut că echipa sa porneşte cu a doua şansă în duelul cu Ludogoreţ: "Probabil nu voi fi prea original dacă voi spune că Ludogoreț este favorită. Chiar și așa vreau să spun că noi vom încerca să ne agățam de șansa noastră. Vom depune efort pentru a menține o intrigă în acest duel pentru manșa-retur."

"Suntem motivați la maximum, deoarece acesta este meciul de debut pentru noi în Liga Campionilor. Așa că este un meci important. Suntem motivați pentru un meci bun care ne-ar oferi o șansă pentru meciul retur", a spus fundaşul de la Milsami Petru Racu.

Milsami Orhei va susţinută în meciul cu Ludogoreţ de aproximativ 20 de suporteri. Aceştia vor sta într-o tribună care are un gard din metal şi este acoperită în totalitate.

Partida dintre Milsami şi Ludogoreț se va disputa în această seară cu începere de la ora 20 şi 45 de minute. Până acum s-au vândut aproximativ şase mii de bilete pentru acest meci. Finlandezul Munukka Antti va conduce de la centru partida de la Razgrad.

Acesta a mai oficiat un meci cu participarea echipelor din Moldova. Anul trecut, el a arbitrat partida retur dintre Zimbru şi Grodig din turul trei preliminar al Ligii Europei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu