Milsami Orhei continuă seria meciurilor fără victorie. Academia a fost la nivel

Embed:

Campioana Moldovei, Milsami Orhei, nu a reuşit să învingă Academia în cea de-a 15-a etapă din Divizia Naţională şi a ajuns la şase partide consecutive fără victorie. Partida de la Orhei s-a încheiat cu scorul de 0-0.

Milsami a avut doar o singură ocazie clară de a marca, iar Academia nu şi-a creat nicio fază periculoasă la poarta adversă.

"Sunt mulţumit de faptul că nu am încasat gol. Nu am dat nicio şansă adversarului. Practic a avut câteva semi-ocazii. În apărare am jucat exemplar, disciplinat. În sfârşit nu am încasat gol, putem spune că e un pas înainte", a spus antrenorul Milsami Iurie Osipenco.   

"Acest punct acumulat nu înseamnă nimic pentru noi. Avem nevoie de victorie pentru a avea din nou încredere în puterile noastre", a opinat fundaşul de la Milsami, Vadim Bolohan. 

"Am încercat să jucăm fotbal adevărat. În unele momente am reuşit ceva. Dacă e să luăm după ocazii, atunci putem spune că am obţinut un punct în acest meci", a afirmat antrenorul Academiei Vlad Goian. 

Speranţa Nisporeni a învins Dinamo Auto Tiraspol cu scorul de 3-2. Jucătorul oaspeţilor Dan Pîslă a deschis scorul în minutul 13, însă Speranţa a întors rezultatul până la pauză după golurile lui Şeroni şi Dragan.

Oaspeţii au egalat în minutul 74 prin Andrei Bugneac, iar Speranţa a marcat golul victoriei peste nouă minute. Pentru gazde a înscris Vitalie Plămădeală.

Într-un alt meci, Zaria Bălţi s-a impus la Hânceşti în faţa formaţiei Petrocub cu scorul de 2-0.

Duminică va avea loc marele derby al campionatului. Sheriff Tiraspol va întâlni pe teren propriu eterna rivala Zimbru Chişinău. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu