Milsami Orhei a obţinut a treia victorie consecutivă în Divizia Naţională de fotbal şi a devenit liderul clasamentului

Embed:

Milsami Orhei a obţinut a treia victorie consecutivă în Divizia Naţională de fotbal şi a devenit liderul clasamentului. "Vulturii roşii" au învins în deplasare pe Zimbru Chişinău cu scorul de 1-0, în cel mai aşteptat meci al etapei a patra a campionatului.

Milsami a marcat singurul gol al partidei la finalul primei reprize prin căpitanul Andrei Cojocari.

"La antrenament de multe şutez din asemenea poziţii. Sunt fericit că de această dată am nimerit pe cadrul porţii. Cel mai important este că am marcat şi am adus echipei mele 3 puncte preţioase", a spus căpitanul Milsami, Andrei Cojocari.

"Am demonstrat că avem caracter, am avut dorinţă foarte mare şi pentru prima dată am reuşit să învingem Zimbru pe acest stadion. Felicit toţi spectatori, dar şi pe jucători, cărora le mulţumesc. Este o victorie binevenită şi cred că meritată", a declarat antrenorul Milsami, Veaceslav Rusnac.

Zimbru a forţat egalarea în repriza a doua, iar cea mai mare ocazie de a înscrie a ratat-o Nicolae Milinceanu. Atacantul a scăpat singur cu portarul, însă a tras pe lângă poartă.

"Suntem foarte supăraţi de acest rezultat pentru că nu ne-am aşteptat la un scor nefavorabil. Aşa cum am început prima repriză, aşa nu se permite la o echipă care îşi doreşte ceva mai mult. Mă refer la cei care nu îşi dau sufletul pentru Zimbru. La echipă vor rămâne cei care vor da totul în teren. Vor fi luate măsuri aspre faţă de unii fotbalişti", a spus antrenorul Zimbru, Iurie Osipenco. 

În timpul partidei jucate pe stadionul Zimbru, un suporter al "galben-verzilor" a pătruns în teren şi a făcut gesturi obscene la adresa galeriei orheiene. Forţele de ordine nu au intervenit, iar fanul a revenit în tribune şi s-a predat singur poliţiştilor.

Tot aseară, Dacia Chişinău a dispus-o cu 2-1 de Speranţa Nisporeni, iar Zaria Bălţi s-a impus în deplasare în faţa nou-promovatei Spicul Chişcăreni cu 2-0.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu