MILSAMI, CU GÂNDUL LA VICTORIE. Vulturii roşii vor şă-şi ia revanşa în fața FCSB-ului

Embed:
Jucătorii clubului Milsami Orhei cred în şansa lor şi, în meciul retur cu FCSB din primul tur preliminar al Ligii Europei, pe teren propriu, vor să joace cu totul altfel decât au făcut-o în prima manșă, la Giurgiu.

"Vulturii roşii" au cedat în deplasare cu scorul de 0-2, dar astăzi, în partida de la Orhei, vor încerca să dea formaţiei bucureştene o replică mult mai viguroasă.

"O să facem tot posibilul să câştigăm, să ne luăm revanşa. Fiecare echipă şi-ar dori să învingă o formaţie de top, cum este FCSB sau, cum se mai spune, Steaua. O să vedem totul pe teren, depinde de atmosfera pe stadion şi cât de tare ne vom dori victoria", a spus SERGIU PLĂTICA, atacant Milsami Orhei.

"Pentru noi, este o şansă foarte mare să vedem potenţialul nostru în meciurile cu echipe mult mai puternice decât noi. Este plăcut să jucăm cu o asemenea echipă", a spus VICTOR STÎNĂ, mijlocaş Milsami Orhei.

În meciul tur, jucat la Giurgiu, Milsami a trimis doar un şut pe cadrul porţii. Veaceslav Rusnac promite că în retur discipolii săi vor juca mai ofensiv şi vor risca mai mult.

"O să jucăm până la urmă. Pot să vă promit că băieţii vor da tot sufletul, dar cum ne va ieşi e a doua întrebare", a spus VEACESLAV RUSNAC, antrenor Milsami Orhei.

Antrenorul lui Milsami nu a dorit să-și dea cu părerea despre cei mai buni jucători ai grupării adverse. A făcut-o săptămâna trecută, înaintea meciului tur, și acum crede că asta i-a jucat festa.

" Nu mai spun. Am spus înaintea meciului trecut care e cel mai bun al lor jucător şi ne-a dat două goluri. Nimeni", a spus VEACESLAV RUSNAC, antrenor Milsami Orhei.

Milsami va găzdui pe FCSB pe stadionul Complexului Sportiv Raional din Orhei. Meciul va începe la ora 20:00.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu