Milsami a uimit toată Europa. Reacţii după meciul echipei de la Orhei cu Ludogoreţ

Embed:

Milsami Orhei a uimit toată Europa după victoria senzaţională chiar în primul meci din Liga Campionilor. Echipa din Moldova a învins formaţia Ludogoreţ Razgrad în turul doi preliminar, iar antrenorul Iurie Osipenco a calificat această victorie drept ca cea mai importantă din istoria clubului.

Milsami a câştigat în deplasare cu scorul 0-1. Golul victoriei a fost marcat de Alexandru Antoniuc. Victoria campioanei Moldovei i-a uimit atât pe microbiştii din ţara noastră, cât şi pe cei din Europa.

Asta deoarece Milsami a jucat primul său meci în Liga Campionilor şi a învins echipă care a jucat anul trecut împotriva lui Real Madrid, Liverpool şi FC Basel.

"Am obţinut câteva victorii şi în Liga Europei, însă nu atât de importante. În Liga Campionilor, a fost prima partidă şi, din start, am avut un adversar puternic. Cred că este, deocamdată, cea mai importantă victorie", a spus antrenorul Milsami Iurie Osipenco.

"Suntem foarte fericiţi că am reuşit un asemenea victorie. Ne vom strădui şi acasă să obţinem acelaşi rezultat", a zis jucătorul echipei, Alexandru Antoniuc.

Milsami i-a surprins şi pe jucătorii echipei adverse.

"E o echipă bună. Am urmărit-o şi ştiam ce fel de echipă e, una foarte puternică, care se apără foarte bine. Nu văzusem multe meciuri, ci doar partida din Supercupa Moldovei cu Sheriff. Ştiam că se apără bine, se bazează mult pe fazele fixe şi contraatac. Din păcate nu am fost atenţi", a declarat jucătorul echipei Ludogoreţ, Cosmin Moţi.

Partida retur dintre Milsami şi Ludogoreţ va avea loc în data de 21 iulie, la Orhei, cu începere de la ora 18:00. Pentru a obţine calificarea în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, "vulturii" trebuie să facă cel puţin egalitate în meciul retur.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu