Milsami - Veris este considerat cel mai tare duel din etapa a 26-a a Diviziei Naţionale

Embed:

Milsami - Veris este considerat cel mai tare duel din etapa a 26-a a Diviziei Naţionale. Echipa lui Lilian Popescu nu a învins în acest sezon formaţia din Orhei, iar acum are nevoie de o victorie pentru a se menţine în lupta pentru medalii în Divizia Naţională.

Milsami şi Veris s-au întâlnit în acest sezon de două ori. În primul meci, "vulturii" s-au impus cu 3-1, iar în partida retur cele două formaţii au remizat fără goluri. Veris şi Milsami sunt despărţite în clasament de opt puncte.

Dinamo Auto a câştigat deja meciul cu Rapid la masa verde. În celelalte partide, Speranţa Cahul va juca la Speia cu Dacia, Sheriff se va duela în deplasare cu Olimpia, iar Academia va întâlni FC Tiraspol. În ultimul meci al etapei, Zimbru va întâlni FC Costuleni, cele două formaţii sunt la egalitate de puncte, iar o înfrângere a uneia dintre echipe ar reduce la zero şansele la un loc de Cupele Europene.

Sheriff este lider detaşat în campionat, unde este urmată de FC Tiraspol şi Dacia. În prima parte a clasamentului se mai află Veris, Milsami şi FC Costuleni.(2 afisare) Zimbru ocupă locul şapte, fiind urmată de Dinamo Auto şi Olimpia. Academia şi Speranţa sunt cele două echipe de pe locurile retrogradabile.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu